Sjöstjärnans ridläger

Äger. Detta är det absolut bästa ridlägret! Sjukt mysigt,tipsar alla att åka dit nybörjare som vana..dom sätter dig i en grupp som passar,annars får du byta! Hästen är bara din i en vecka,super mysigt alltså!<3 mysiga uteritter,dressyr,hoppning,barbacka och baddag...men även massa massa mer<3
Kommer aldrig glömma v.33 sommaren 2012,sjöis gjorde min sommar till den bästa ever<3 man får en stuga att bo i Solen,Rosen,Gullvivan eller Hästhoven!
Jätte mysiga stugor,man har alltid ordning och reda,för klockan Halv åtta kmr ledarna och väcker en sedan så ska man städa...den som hade finast städat (elr mest mutor?!;)) fick hoppa på vagnen till hagen,vi i hästhoven sög dom 2 första dagarna;))
God mat också,mellanmål...så man är aldrig hungrig...och det är ju bra de:D sedan är det en kiosk öppen efter middagen och kvällsmaten,ibland är det kvällsaktveter,vi hade turen att få se ledarna ha en hopptävling på gräsbanan!<3 jahahah!
Och talangjakt var det en kväll också,bäst var vi...vi vann<3..
Ja iaf,värt att åka till sjöis,ovärt att åka till nåt annat! Haha nädå..men sjöis är BÄST jag lovar er! Så skit i allt annat och åk till sjöööööis<3
Goaste ledarna,bilder från hemsidan dom två sista,och alla andra bilder från min ledare!:D
Dom har tillochmed en vattenfontän...lyx!<3



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0